salah satu aktiviti somi isteri..ekekekeke

sementara belum ade baby lagi ni kan..nak buat ape buat la kannnn...hikss...



kalo malam2 tu tak tau nak watpe, nak2 mlm minggu, nak kuar malas, nak tgk tv, sume channel boooooring yg amat kan... astro dah tak best kan??? ni la keje kami somi isteri..ekekeke... layannnnn.. hahahaha...



jommm main saidina...versi holiday okayyy..ekekekekeke..



abg, pasni kt g beli monopoly plak la nak..hiksss



die tgh cong kad la tu...





kitorang main ni bukan sekadar main....main ni sape kalah kene banje makan...makan kat mana n makan ape...nnt kt tgk..cisss...



aritu sy dah kalah...nyampah betul...kali ni, sy cube okeh..leh mintak makan mahal2 sket..hiksss :p



tgk duit dia tu..dah tebal dah tu...


dah pukul 2 pagi daaaa...yela2 saya kalah...tidola jom!!!!


tgk sume duit dia...nyampah la saya camni... tu tak kira harta2 die lagi tu... cissss


closeup skit amount...huhuhu...



duit sy tinggal doploh hengget jerrrr....
makan murah2 je ekkkkk...mcd jer tau!!!! yg seken tu, leh la pegi SR...huhuhuhuhu..



tetibe je rasa dunia ni tidak adil kan...hiksss....hahahahaha...

2 respond(s):

~Atie~ said...

bahagianya smo isteri ni...jeles ai

Eza Sulyzza said...

nnt sy ngn bakal hubby nak lawan men game PS3 kalo boring2. Hehe..Awk jeles gak tgk korg! :P