eh comel la dorg nih... :p

tgk la muka dorg nih... comel betull..eheheheheh...



sy manela suke kartun.... abis2 pun sy suke patrick star tu je... die ala2 tembam blurr kan.. comel :p



ni baru2 ni, kata duduk sendiri kan, sy kene la bangun pagi kan.. kalo tak, satu hape pun tak siap kalo bangun lambat... bukak tv ternampak dorg nih.. the pingu show.... :)



eeeeeee comel la.. mcm pakai tanah liat gitu.. :p



ni mase dorg nak tido ni, bile mak die kuar je, dorg 2 beradik main ngan bayang2 smp bising..hiksss... tu ayah die masuk tgk dorg ni watpe..ekekekekeke...comel betul... :p



alahai comelnye die tido ngan ayah die.. hehehehe...
nak tgk part2 seterusnya... ni pingu ni kat skola kot, cikgu die bagi ketam... yela, sy kan tak paham die ckp ape.. paham2 sendiri la ek... :p








showtime die ari ahad pukul 8 tv3... (dulu2 sebelum kawen, time camnih sy tak bangun lagi..hikss)

3 respond(s):

Eza Sulyzza said...

Pingu ni memang besh! Dia kawan ngn anjing laut kan. Patrick star tu jahat, bengong. Sy suka spongy bob. Sangat baik hati, innocent, kompius dan sengal

nizafauzi said...

patrick comel la... sbb die blur n suara die klaka...hikssss

Farah said...

saya suka pinguuuuuuuu!!!!!ong ong!