nasi lemak KA

agaknye sape yg keje area2 KA ni tau la kot nasi lemak akak nih.. errrr makcik sbnrnye.. sbb sy tgk die mcm muda je, tp bile tgk anak2 die, mcm lebih kurang baya2 sy jer... awet muda la makcik nih..



tak dpt la sy nak snap gerainya kan.. karang abis sume kate sy tak betul kang..



sampai kan bos besar sy suggest gi beli nasi lemak makcik ni tau mase sy mula2 masuk dulu.. pelik sy, kalo bos suh g beli, (bukan utk die, utk sy sendiri) maknanya sedap la kan.. ek?



lokasi nye ade 3 setakat yg sy tau... satu kat depan ofis sy nih, betul2 depan KA... satu lagi kat depan tangga turun monorail raja chulan...bukan turun wisma genting yerr... tangga depan promet, skarang dah panggil KH pulak.. satu lagi kat tepi kl plaza...blakang lot 10 tu.. hiksss...



gile terer sy tau kan..ekekekeke.. bukan pe uols, yg depan ofis sy ni, kalo tak tau, tak tau la nak kate ape kan... korek la biji mata kalo tak nampak... yg ni, mak die jual ngan anak bujangnyer...



yg depan tangga monorail tu pun mmg akan nmpk.. sy kan naik monorail, tp yg ni anak dara die yg jual...



yg satu lagi ni, yg kat tepi kl plaza tu, aritu, sy nak pegi post office, secara tak sengaja sy ternampak asben makcik nih tgh menjual... die senyum2 kat sy..ekekeke.. kata regular kastemer kan.. hikss...



tu yg sy tau 3 lokasi dorg nih.. eh, sy bole la kata mcm dah kenal satu family die...hiksss...



ape yg sy leh kata, nasi lemak makcik ni mmg sangat sedapppp... setakat ni sy tak jumpa lagi kat area2 sini yg leh kalahkan nasi lomak makcik nih.. gillerr sedap weh...



andai kata la korg nak beli kan, lalu2 ke, singgahla.. tak rugi beb.. sy salu beli lauk telur goreng jek.. 2hennget 20sen... kalo nak lauk2 die pun byk uols... pegila jenguk2.. sedap tau.. tp tak leh ari2 la ek makan nasi lomak cenggini.. bahaya..



ari ni sy beli tau setelah sekian lama sy tak beli





menyelerakan tak??? banyak nasik die tau... takyah lunch kalo beli ni... hikss.. tak tau la bg uols... tp bg sy dan kawan2 sy, ianya memang menyelerakan gitu... :p



arini lunch, makan biskut kering amik kat pantry je.. :)

2 respond(s):

Eza Sulyzza said...

diakui sangat2 sedap!! pagi2 tak sah kalo tak beli.addictive babe!!

nizafauzi said...

nnt bulan puasa rindu nak makan nasi makcik nih.. :)