promo: mari mengundi cik nisa...(nisa yerr..bukan niza..hiksss)

sy kan, ari2 mesti masuk blog akak nih.. sy suka betul ngan anaknye.. comel...

akak ni pun, sy rasa die suka masuk pertandingan kot...ekekekeke.. contest kali ni utk anaknye pulak..

uols, jomla kt undi anak akak ni... name die annisa abriza... comel.. tak caye tgk.. saya tnjk satu gmbr yg saye suke eh... kak vp, sy pinjam gmbr nisa tau.. :)


so... jomla... klik SINI yer... pastu uols pegi page 5, nmpk gmbr nisa.. pastu undi tau.. byk2 kalila... :) die akan refresh undian dlm masa 20min..

bagile support yer untuk nisa comel...

ni sy kopipes entry dr blog kak vp

----------------------------------------------

saya kan mood ntah hape2 skrg kan


asal ada jer apa2 peraduan, ada lah muka saya muhahahaha... gelak shiton! (sambil picit2 perut)


jd saya amat memerlukan undian anda... dan ingat! undi adalah RAHSIA muhahaha... tetiba!

kepada loyal reader yang baik hati lg cute lawa ensem... ewah nak mintak tolong kemain baik lagi kan :D, undi la nisa yo!

senang jer, click la bape byk kali yang uols nak, tak kisah punya tauuuuuuuuu


klik sini yer , saya igt nak copy terus id nisa kat situ, tp takleh lah, uols klik page ke 5 kot, ada muka nisa tu... lagi senang klik sini terus gi kat page muka nisa, atau click SINI


kalau tak saya merajok... huhuhu... tak habis2 merajok ahaks


saya perlukan lebih 111333 undi untuk menang, tolong saya yer

update:


260808 7.01pm: 215 undi
260808 10.06pm: 743 undi
270808 7.30am: 2129 undi

~ saya sgt hargai dan sgt berterima kasih kalau uols dapat buat satu entry promo UNDI NISA di SINAR.FM di blog uols.... muahhhhhhhhhhsss... kasik kisssss sikit


~ jgn pelik kalau uols click vote byk kali tp tak gerak bilangan undinya, sbb dia akan refresh setiap 20 minit, so selepas 20 minit baru bil vote tu berubah ... terima kasihhhhhhhhhhh :D

-------------------------------------------------------------------------------------

jomla ramai2 undi yerr :)

3 respond(s):

viruspadu said...

tq so so so so much darling

sob sob sob

terharu la

Ayu said...

kita dh undi..
nisa mmg comey kan?

nizafauzi said...

kak vp - hehehehe... terharu plak yer... :)

ayu - kt kejap2 masuk undi, kejap2 masuk.. hehehe... niza mmg comel kan... :)