eh kau ni dah tua dahla.. jgn nyusahkan org...

haa kau tajuk... tu marah sgt la tu smp terkeluar ayat tak sepatutnye tu..



aduyaiii.. tu menunjukkan sy tgh tension ngan bos sy nih... haaaaaaaaaangin betul la sy ngan die..



ade byk sebab sy hangin ngan die.. sy nak list kan lah.. di antaranya... ade lagi.. ni yg paling tak bole blah



  1. kalo die nak bill client, unit ktorg mesti huru hara... sume org punye phone mesti berdering.. sbb nak melayan kerenah die tu.. napela tak nak cari sendiri.. (mmg la ko bos kan, tp jgn la nyusahkan org, masing2 ade keje..)

  2. paper work sume dah elok da file betul dlm respective file kan, die suh tuka masuk situ masuk sini... pastu akhirnya, tak jumpa, jadi perkara no 1... bengosssssssssssss!!!!

  3. tiap2 ari khamis mesti cuti, pastu keje die sume tinggal, bile staff follow up ngan client, staff kene marah... tp kalo tak follow up, sbb die tak bg, nnt client marah kan, nnt staff kene balik.. haaaanginnnnnn betull

  4. sbb die selalu lupa, faktor umur... pegila balik jaga cucu... fedup la staff... kan da ade pengganti yg lebih efficient, tp takmo terima hakikat.. karang kata bodoh sombong kang baru tau......

 marah sungguh saya nih...grrrrrrrrrr!!!!!!

1 respond(s):

Mira said...

niza,
bos sy yg x tua pn kerenah mcm2..
nk dgr ckp dia jek..
bkn nk dgr pendapat org..