oh terkeluar suda mereka itu..

sesapa yang layan cite ni tau la kan.. saya memang layan tiap2 season.. tapi yg asia nyer jelah kan.. last season Marc Nelson tu hensem gillerrrr kann... :p


tiap2 malam jumaat pukul 9 saya mesti dah tercongok depan tv pegang remote.. tak kasik laki sy tuko channel lain... :)

season kali ni... sy memang sokong team malaysia lah kan.. mestila sokong negara sendiri kan.. :) nak2 plak ade ida nerina tu kan... sy takdela minat die sangat, tp sebab die masuk amazing race kali ni, saya sokong la team die selain henry & bernie tu...

henry & bernie tu, best jugak.. sy suke tgk chemistry adik beradik dorg tu... saya ngan adik sy pun tak camtu kot... best je sy tgk...

tp mlm td, dorg dah di eliminate kan.. iskkk.. terkilan sungguh saya... saya harap2 at least 2 team malaysia dpt masuk final race.. skali satu dah terkeluar pulak..

saya rasa lah kan.. ade 2 sebab yg jadi kan dorg last team to arrive... satu, sebab episode 7 last week, si Geoff & Tisha tu dah yield dorg.. tu satu yg melambatkan dorg.. yg kedua.. episode 8 semalam, Henry & Bernie pegi ikut cakap team HK, si Sam & Vincent tu.. naik flight transit kat Singapore sebelum smp ke Mumbai, baru smp Cochin..kat situ je dorg dah wat silap besar dah..sy dah agak dah mesti dorg lmbt.. sbb dah terang lagi bersuluh suara si allan tu ckp, lalu singapore makan lbh kurang 7ribu batu.. kalo ikut mcm ida & tania tu, terus smp ke mumbai, dlm lebih kurang 5ribu batu je.. iskkk..

team HK tu, mcm selfish je... "at least we have henry & bernie behind us.." nmpk sgt kan.. :(

kecewa lah camni.. sbb sy memang menyampah betul dgn team phillipino tu.. dr awal dah mcm haprak je perangai si geoff tu... tp ade jugakla attitude dorg yg buatkan team dorg smp dulu.. :(

iskk.. takpela.. apepun, sy memang sokong team malaysia jek.. hehehehe...

eh.. ade lagi team yg saye nyampah, tp dah terkeluar pun.. Pailin & Natalie tu.. iskkk mengada sungguh la hai... susah tul kalo org cantik ni takleh kotor2 skit... tak yah race la kalo camtu kan..

d
ulu kan, sebelum start season 3 nih.. saya siap dah amik borg tau nak masuk.. hehehehe... ngan adik sy yg pompuan tu.. skali, umo die tak lepas, sy plak cam sedar diri la kan bile pikir2 balik.. hehehehe.. sy tak reti berenang... :p..

buatnye die suh berenang2 camno?? hiksss...

1 respond(s):

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

sokong2 apa yg niza tulis sumer nieh .. sian bernie & henry .. asal la dorg ikut team HK tue .. adeh .. nasib baik team mesia ada lagi satu .. adeh ..