@ 3 bulan..

*oh sesungguhnya entry ini suda lapuk


ni masa sy pegi checkup 3 bulan aritu.. dah lama dah.. seminggu lebih dah.. bukan ape, sy takde moodla nak berblogging.. jgn kat blogging, nak pegi keje pun saya malas.. payah betul la.. rasa cam nak resign je.. tp tak bestla plak kan.. huhuhuhu

masa scan ni, sy nmpk ade bende kecik mcm berdenyut2 dalam kantung tu.. sy ingatkan ape la kan, sebab doc lum ckp lagi ape benda tu.. rupanya jantung dia la... hehehehe... kagum tul saya.. rasa mcm tak percaya plak ade nyawa satu lagi dalam perut saya nih.. :)

saya harap2 la baby and mama dia sehat2 je sepanjang perjalanan mengandung ni sampaila cukup bulan kan.. alhamdulillah, takde high bp setakat ni.. bukan ape, sy penah skali bp saye naik, tp masa tu sbb saya tension nak amik paper networking masa tu.. tmbh plak, lepas raya time tu, sy g blasah makan daging byk2.. tu yg naik tu.. sy ade family history kan.. tu yg saya takut, sbb mak saya pun ade diabetes kan.. harap2 semuanya dijauhkan la...

pasal alahan pulak, setakat ni, muntah2 tu biasala kan..tp takde la teruk sangat smp takleh masuk ape pun.. cuma pagi2 sy memang kene makan sesuatu, biasala tu kan.. tp yg tak biasanya, tekak sy ni hari2 asik nak makan nasi lemak makcik KA tu.. haru tau... kalo tak dpt, mesti sy termimpi2.. serius... tp sy tak layan sgt dah.. kalo bebetul teringin sangaaat je baru sy kirim kat geng nasi lomak sy.. hikss... sib baik sy pun smp ofis lambat, makcik ni dah tutup.. kalo sy awal, mungkin sy tak dpt nak elak kot... gila la sy berpantang pasnih...

next week, sy nak g buat kad merah plak.. :) takut la kan, pape jadi... sy bersedia je... :)

2 respond(s):

~Atie~ said...

oit...perli aku ke pe?????? muntah2 smp takleh nak mkn langsung.....emmmmmmm....

lapuk da entry...mane cte terbaru..awat x tempek gamba hafiz kawin

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aminnnn ... ada org baru yer ... kita doakan semuanya ok ;-)