tak suke-tak suke..

dengan penuh harapan sy berharap agar dorg ni dpt masuk final 3, akhirnya sbb patah semangat, dorg terkeluar.. ishhh.. tak suke betul la..

memula.. ingatkan team geoff ngan tisha leh kuar.. sbb memula tu dorg last kan.. mase dorg kira limau kering tu, time tu la peluang team ad-fuzzie tu utk kalahkan dorg.. tp dorg pun cam lembab jugak.. iskk... frust tau..

sy kalo bole, nak team ida-tania, sam-vince ngan ad-fuzzie masuk final race.. biar team geoff tu terkeluar.. aaarggghh.. tp dorg masuk jugak.. bencik betul la dgn team die tu.. yg paling kelakar kan team G&T ni, sangat bingai okels... sori yer sape yg minat die nih... cubalah pakai otak n logik sikit.. huh..

mase dorg kat atm machine tu, kan die mintak pin code kan, pin code die kan tahun lahir mahatma gandhi kan.. dah tau2 dah mahatma tu dah meninggal lamaaaaaaaa kan.... logik ke die lahir tahun 1977??? adalah sangat bingai okeh!! hahahahha.. padan muka kene penalti.. hiksss



sy yang tak masuk race ni pun, walaupun tak tau mahatma tu lahir bile, tp sy tahu la die bukan lahir abad ke 20... ishhh.. kelakar sungguh la hai... kot ye pun panik, pikirla dulu kan.. :p

apepun, harap2 team mesia menang la yek.. :) ... tahun lepas singapore menang... chaiyok2!!!

1 respond(s):

~ms tepung~ said...

sokong..smoga ida nerina & partner menang...:)

psstt..hari tu rasa tgk gambar kawen kat eyerich and pcm..xsangka terjumpa plak blog tua punya badan..