saya suka!!

rasanya kan, dah dekat 3 bulan sy takde assignment nih tau.. huhuhu.. kalo ade pun satu dua je.. takde cam dulu lagi.. sbb motorola dah hire org lain, sy jadi kurang kerja skit la kan.. memasing layan diri la kan.. hehehe.. ni nak tunggu client baru masuk, yg baaaaaaaaaaaaaanyak gile expat die, adalah lagi 2 bulan okeh.. skang ni sy masih bole bersenang lenang lagik.. :)

saya dah lama ade acc facebook nih, tp sy kurang minat sket.. tah pahal ntah kan.. tetibe, aritu sy terjumpa nih... iskk.. macam the sim la.. tp yg ni kt layan pet pulak.. Pet Society.. best!! skit ketagih pun ade tau..

jom tgk..

ni Pet Society.. ni kawasan kejiranan die la kunun2nye tu...

yg umah kaler biru tu, umah saya.. pet saya, saya namakan lola.. heheheh.. umah ni sy dpt lepas naik level 2 kot aritu..

memula die kasi umah takde bilik, ade ruangtamu je... mcm umah kaler oren tu.. haa pasnih kalo naik lagi tak tau la umah kaler ape plak kan die bagi.. agaknye yg mcm warne pink tu kot.. :)
ok pastu.. ni ruang tamu rumah sy.. memula dia cuma kasik free sofa n tv je.. ni pun tv baru, lepas sy naik level, tetibe je die kasi tv baru free.. sofa still buruk lagi.. saye tade duit nak beli perabot.. tgh kumpul..

ok yg ni pulak bilik kedua saya.. sedangkan ruang tamu pun takde duit nak beli perabot kan, ape lagi bilik kan.. hehehe..

so kat sini, saya letak barang2 mainan lola ngan trofi2 yg saya dpt je.. sume atas lantai.. hikss..
ok pastu, ni kedai2 die pulak.. kt leh shopping2 kat sini utk lola... :) beli makanan ke, baju ke, accessories die ke, perabot ke, wallpaper ke, sumelah.. ade bank jugak.. bank tu utk kt beli coins, sy tak beli la, sbb kene bayar betul2 kan..

sy kutip coin2 tu dgn cara main dengan die ke, kasi die bersukan ke, lawat membe2 die ke.. atau pun jalan2, pastu dpt duit dr celah2 pokok...hehehe.. kesiannn.. :p

tu kedai kopi tu tak siap lagi.. :) agaknye cam starbucks kot.. sebelah rumah tuu... hikss

haa ni plak stadium die.. kan sy ckp kumpul coin dgn bersukan kan.. kat sini la die bersukan.. alah, main lumba lari je.. stadium pun sebelah rumah je u... :)
hehehe.. mcm kebudak2an sikit kan.. tp benda ni la yg buat sy ilang boring.. kt leh customize pet kt..

tp sy tak ramai kawan pun.. kalo ramai lagi best kan???


sbb dah takde kerja kan, sy mainla, nak tgk tv, karang kantoi plak.. nak tgk youtube, kene block.. so ni jela yg dpt dilayan pun.. blasah la kan.. hehehehe..

p/s: kalo bole install the sim kat office ni, dah lama sy buat... pakkal takleh je.. sume it dept sy block.. :)

4 respond(s):

no need to reveal said...

bestnye game tu..kat mana nak main tu ek..heheh

nizafauzi said...

kak vogue - kat facebook kak.. meh sy invite akak, kasi email.. ramai2 lagi best.. :)

no need to reveal said...

wah kat mana boleh main game tu nak main gak ehhehe

no need to reveal said...

atida77@yahoo.com

hehe..kat facebook guna lain ehhehe