menggamit kenangan lalu.. eccceeehh..

td sy belek2 ape ade dlm hard disk sy nih.. iskk.. byk benor gambar nye la hai..

pastu ternampak gambar ni.. sy amik kat frenster kawan sy... lama dah.. baru ternampak arini.. hard copy nye ade sy simpan...


ni gambar masa sy drjh 6..kelas 6 kenanga tahun 1996, srk batu 4 1 jln ipoh.. hikss... hampir satu kelas jadi pengawas time ni.. nak tau sy mane satu?? budak yg pakai name tag kaler oren tu.. ate, pengawas pusat sumber kan.. muke sy nerd betul.. hehehe.. time ni tak pakai spek lagi..

ade beberapa org dlm kelas ni sy still satu kelas ngan die smp sy abis form 5, n masuk form 6 separuh jalan.. mohan n aznul...

sy tgk dlm pic ni, ade yg dah ade anak da pun.. :) pas ni turn saya plak insya allah.. ade yg masih sy contact lagi, ade yg tah menghilang ke mana tak tau... ade yg tak de kat bumi mesia nih... iskk merata2 sume...

bile nak jumpe balik tah kan?? kt tak penah wat reunion kan???

2 respond(s):

ungu violet said...

niza, awak telah di'tag'!!

MaSLiNa a.k.a. GG said...

Niza, awak satu batch dgn adik saya Mohd Onny.. ingat lagi tak?? yg geng skali dgn Anand tu la.. kalo awak ada koleksi gambar sekolah terutamanya badge sekolah kita tu blh tak email kat saya : maslina4880@yahoo.com atau hubungi sy kat Facebook Maslina Mahadi.. sy tengahj buat group SRK batu 4 (1) batch '92 kat FB tu.. thanks in advance.. hehe