produk DCL, kalo sesapa nak, bole beli kat saye juge yerrr :)

dulu sy dah cite pasal produk DCL yg saya cube ni kat FP sy dulu.. taknak la kopipes kat sini kan.. leh klik kat link ni utk tgk produk review...

takpela..sy copy sket la..

FYI, niza ambil Red Guara Cafe ni tiap pagi..lepas sebulan minggu, pegi check... doctor kata blood pressure saye ok...normal 120/70. Sebelum ni (dlm 6-7 bulan lepas), darah tinggi niza tggi, 180 tau..puas la sekat makan daging, kurang garam semua, tp turun tak byk..lepas minum Red Guara ni, darah tinggi turns to normal..seronok sgt2 sbb kalo tension-tension wat keje tu, dah tak sakit kepala dah...

yg ni pulak namenye BIDADARI. Niza makan ni sebab ade problem senggugut dr zaman skolah smp la la ni..dah nak kawen dah...dok ade lagi senggugut tu...asal period dtg je tiap bulan, 1st day mesti MC sbb tak tahan sakit kan..so pertengahan Mac 2007 ari tu, niza try la beli BIDADARI ni, sbb dikatakan mampu ilangkan sakit senggugut tu...suprising sgt2...lepas 2-3 hari makan,(mase tu period lum dtg lg)..rasa badan mcm ringan sikit, means lebih bertenaga la kan..pastu, bila period..no more nightmare!!!sengugut dah tade...tunggu lagi bulan selepas tu, same jugak, senggugut dah takde..confirms that BIDADARI lah penyelesai masalah niza...ni bukan tipu tau..memang sincere, niza dah try..tentang kebaikan yg lain2 tu, seperti meningkatkan hubungan seksual tu, niza tak taula..sbb tak kawen lagi kan..

yg ni plak inte-cleanse..sy amik mase 2 3 bulan nak kawen ritu..sbb nak buat detox..satu hari 2 biji..lepas 2 ari sy makan, perghhhh...rase best je bile lepas membuang tu kan.. rasa ringan2 gitu tau..sbb die buat detox dlm bdn kite kan.. sbnrnye, ade lg susulan yg kene makan, tp sy tak amik pun... pasni igt nak mula balik...

p/s : ape yg sy tulis di atas tu bukanlah kata-kata indah semata2 yer..sy tulis sbb sy dah cube..sbb tu 3 produk je yg sy komen...

sape2 nak beli produk ni, leh la contact sy yer... :D


tp kalo nak beli product DCL lain pun bole...bole tny sy juge.. :)




1 respond(s):

PuteriSatu said...

salam kenal....oh memacam makan untuk penjagaan kesihatan ye..akak ni...culas makan ubat...huhuhu...