kene tag la pulak - 7 ISTIMEWA DIRIKU...(Istimewa ke????)

aduyaiiii... sy kene tag la pulak.. dulu2 salu la main tag2 nih..skang ni da kurang rajin..tp sbb lama tak main, main la kan.. ni sepupu sy tag... sambil2 sy jawap soalan2 tag nih, sy nak pikir, sape sy nak tag ni..sbb sy tak tau sape yg bace blog saye nih..kalo ade pun kawan2 sy kot, dorg kurang berblogging rasanya...

7 ISTIMEWA DIRIKU...(Istimewa ke????)

7 TENTANG DIRIKU
  1. sudah tentu sy anak perempuan : anak sulung kepada pasangan Mohamed Yahaya & Ainon
  2. sy baru mendirikan masjid 2 bulan lepas dgn lelaki yg bernama Md. Fauzi
  3. sy merupakan menantu perempuan tunggal dlm family in-law sy
  4. sy mmg pantang betul org yg mengutuk sy belakang, kalo nak ckp, cakap depan2 ok..kalo sy tau sesapa yg ckp saya belakang2, taula org tu.. sy tak kira sape ok..tua tak tua, muda tak muda..sy tak kira.. cisssss
  5. sy sangaaaaat suke benda2 yg melibatkan kreativiti..mcm jahit beads, buat bunga dip, munge stokin...skang ni dlm proses nak blajo wat decal...hikss :)
  6. sy tak suke bawak keta okeh...tp kene bawak juge..
  7. dlm otak sy, sentiasa berputar2 camane nak kayakan diri saya...ekekekekeke :p
7 YANG MENAKUTKAN
  1. allah yg esa
  2. mati
  3. kehilangan org yg tersayang..
  4. binatang kecuali semut dan nyamuk (sy takut ok, bukan geli)
  5. accident
  6. duit hilang dan tiada duit langsung di kala sy keseorangan
  7. tinggi.. :p
7 LAGU AKU SUKA
  1. love story-andy williams
  2. sampai menutup mata-irwansyah feat acha septriasa
  3. from the bottom of my broken heart - britney spears
  4. i turn to you-christina aguilera
  5. a shoulder to cry on-tommy page
  6. my endless love - mariah carey feat luther vandross
  7. everlasting love - gerald joling
7 PERKARA AKU SUKER SEBUT
  1. hek elennn
  2. haaa
  3. ya allah
  4. ishhh
  5. occayyy
  6. macihhhhhh
  7. alaaa sorilaaaa
7 PERKARA YANG AMAT BERNILAI
  1. parents, siblings
  2. husband, in-laws
  3. kehidupan yg bahagia
  4. duit dan simpanan yg cukup
  5. kesihatan yg baik
  6. kawan-kawan yg menyenangkan hati perut
  7. amalan yg cukup sbg bekalan di alam akan dtg...
7 PERKARA PERTAMA BERLAKU DALAM HIDUP
  1. kawenn..ekekeke..mustila 1st time kan..hikss
  2. 1st time jatuh chentaaa, mase tu umo 19..tp cinta terlarang you..ekekeke..suda putus d tgh jalan..ekekekeke
  3. 1st time sy berurusan dengan org profesional ialah dengan Salikin Sidek..ekekeke..mase tu nak pnjm kedai die utk wat assgmt mase study dulu... tq...baik sgt die nih tau...
  4. 1st time sy sgt berbangga dapat gmbr mawi yg ade sign die, n ade tulis TO ALONG..ekekeke..tp tak jumpe die pun..ekekekekeke
  5. 1st time sy salam artis, sape tau..sy salam anding..wahhhhh..gedik tau ai mase tuu..ekekekekke
  6. 1st time seumur hidup sy, dan takkan sy buat lg pasnih..nyanyi depan public, mase majlis bertandang aritu..sy kene paksa..huhuhuhuh
  7. 1st time dpt surat saman atas name sy tahun lepas..takuuttttttttttttt...sbb bukan sy yg buat salah..tetibe je sy dpt..ni adik sy punye keje la nih... cisssssssss
7 ORANG LAIN YANG AKAN DITAG..

sape ekk.. ni sy tak gerenti dorg buat k... tak cukup 7 pun tak pela ek..sy nak ngelat ni..ekekekeke :p
  1. ima
  2. kak vp
  3. kak tipah
  4. syerah... :)
sape2 nak buat, silala ctrl+c entry ini yerrr :)

maciiiiiihhhhh



1 respond(s):

viruspadu said...

ala, akak dah buat la yang hihihihih

lalalalalala

akak tgk nak hias rumah ala2 english style gak ek, harus laaa... share2 maklumat ngan akak lepas ni yo... :p