tag lagi...lalalala

kali ni sy kene tag dgn nizza-abira pulak... :)
gigih sy buat nih.. hikss
_________________________________________________________________
The rules:
Link to your tagger and post these rules on your blog.
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog.
.........................................................................................................................
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird. 
  1. Sy sangaaaaaat suke keje yg memerlukan kreativiti.. cthnye mcm wat munge dip, jahit manik, buat2 hantaran semelah.. patutnye, mase blaja dulu amik la course2 yg berkaitan kan.. tp sy amik computer science.. ape yg nak dipraktik kan pun tak taula.. tp atlis bole create2 ape2 menggunakan kreativiti kan..
  2. Sy paling pantang kalo org ngumpat2 blakang sy, tp last2 sy tau jugak ape yg diumpatkan tu.. nnt kan kalo sy dpt tangkap, sy mesti nak confront ngan org tu... last2 mesti gado, tp bole je baik balik kann :) kalo nak ckp, ckp je depan2.. sy tak kisah... sy terasa ke tak ke, tu blakang kira okeh...
  3. Sy kan, kalo kat office nih, sy paling benci betul kalo org usik tray saya...heheheh.. melainkan dibenarkan..cthnye mcm, kalo nak cari ape2, g selongkar tray sy.. mmg sy hangin, sbb nnt sume brg sy mesti jd kelam kabut, walaupun mmg keadaan kat situ dah memang bersepah pun.. lain la kalo sy cuti ke ape ke kan.. baru sy tak kisah.. tp janji letak balik seperti mana ia sebelum diusik.. sy leh tahu tau!!!
  4. Sy tak suke pinjam barang orang, dan juga tak suke barang saye dipinjam... :) rela sy beli sendiri, walaupun barang tu nak guna sekaliii jerrr.... :)
  5. Sy tak suke sesiapa yg terlalu attached... errmmm maksudnya, mcm kalo nak g toilet berteman, g kedai berteman.. sy cukup tak suke sbb rimas... sy sorg2 lagi senang nak wat keje n leh cepat...
  6. Sy suke sgt kalo ade sesapa nak berkongsi ilmu2 yg dia ada ngan saya.. sy sgt suke utk mengambil tahu... jangan plak, kalo die tak tau, tp wat wat tau, lepas tu ape yg die ckp sume salah...rimas tul ngan org camni... :p
  7. last skali.. sy sgt mementingkan keluarga saya... ape2 pun sy nak buat, mesti pikir family sy dulu.. kalo nak beli pape pun sy igt dorg... cth la kan, kalo sy nak beli kasut kan, mesti sy fikir, takkan beli utk sy jer, mak ayah sy takde ke.. abis kalo beli utk dorg, adik2 sy takde ke.. nnt ape plak ckp dorg kan.. akhirnye sy tak beli.. sbb tak cukup bajet nak beli kasut utk 6 org sekali gus... hiksss tah pape kan???
fuhhh.. siapp.. penat jugak nak mikir nih.. :)

ok.. ni sy nak tag 7 org pulak..
  1. eah
  2. leli
  3. kak tipah
  4. atie
  5. kak vouge 2704
  6. Sue
  7. erm... ni sape2 nak buat, buat la ekk :)
pastu... sy dpt award lagikkk... macih nizza :)


daaa.. :)

1 respond(s):

Farah said...

ok..saya dah buat..thank u!!!

:)