mmg konfom tu perasaan saya..aduhhhh

aritu lepas insiden sy batuk2, loya2 aritu kan.. sy cek upt kan result -ve kan..

pastu, lepas 4 hari sy delay, sy buat lg upt n sy rase sy psycho je aritu kan..

arini, disahkan, sy memang psycho..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa...sgt kecewa... sy bajet nak dpt bunting pelamin.. kecewa betul la...terus sy msg hubby bgtau.. die belum reply lg.. tak perasan handset bunyi la tu..sedihnya saye...

takpela..usaha lagi.. baru sebulan kawin.. uhuhuhuhuh..

tp kenapa die delay sampai 2 minggu ek????

comelkan suri nih..lame dah sy simpan gambar ni tau..


4 respond(s):

Mommy Lily said...

salam singgah..ni mommy lily

baru kahwin ke..? selamat pengantin baru moga cepat2dpt baby cam suri tu.. mmg comel

Faizah_Haris said...

haii....
takpe masih awal lagi....good luck k

Azura said...

salam kenalan... he he he... mungkin kalau bulan nin lewat, hormon dah bersedia untuk next months.. Insya Allah... he he he... Selamat Pengantin Baru.. harap2 taklah terlambat... he he he

nizza-abira said...

hai niza,
sy pun niza...hehehehe...
mybe hormon awk tak menentu adalah salah satu punca peod delay...
tu lah masalahnya org pompuan ni & sy pun tergolong dlm golongan itu. sampai la ni dah 3 thn sy kawen, peod masih tak regular & still lom ada baby lg...

nasihat sy, jgn fikirkan sgt pasal baby. tenang2kan diri awk dgn situasi2 baru awk. InsyaAllah jika ada rezeki tak lama lg awk akn hamil... gud luck :)