arini sy lmbt smp office..

semangat sy bangun awal2 arini tau...(mmg bangun awal pun, kuar umah je lmbt)..konon2 nak smp ofis awal la, mcm sebelum kawen dulu, 745 sy dah smp..kadang2 730 sy dah terpacak kat ofis nih..yela, dulu naik kete ngan mak..skang sy naik train pulak..

dah naik train ni, rase malas nak keje membuak2 la..yela kan..sy tak tau la kan...ade ke tak org cam sy ni..cita2 nak jadi suri rumah tangga sepenuh masa..hiks...penat2 je kan, blajo programming bagai nak rak..skali nak jd suri rumah..hehehe.. tp serius tau, sy tak suke keje, rela sy dok umah basuh kain, menyapu, masak sume...

ok ok..dah lari topik..sy nak tulis ni sebenarnye..

td dah semangat dah kan..tp terlepas jugak train kul 735..huhuhu..sy dah kecewa..takpela..sok kan masih ade..kalo lmbt pun, bukan lmbt sgt pun..lmbt 10 mnt je..wlpun sy lmbt, sy tetap jd org pertama smp ofis..mentang2 takde punch card kan..sume org pun dtg lmbt juge...hiks..

ok...

arini sakit hati betul la..tak penah jd camni dlm idup sy...dahla terlepas train 735, sy dpt la train yg 755..ok la kan..skali bile smp station sg. buloh, bole ade announcement ckp, "train mengalami kelewatan atas sebab bekalan elektrik putus di station kepong"...aikss...bile sy nak smp ofis nih..ni dah 810 dah ni..saaaaakiittt ati betul..dah la sy pening..tak dpt tmpt duduk plak tu...salu dpt tmpt duduk..arini plak tak dpt...

punyela slow die jalan, smp segambut baru die laju balik cam bese..nak je sy turun kat segambut tu, balik kampung..(balik umah mak ayah ler..hiks)..dahla rindu kan..

last2, kul 945 sy smp ofis..tp kali ni sy org paling last smp..rase malu plak.. :p

and skarang..dah 10.30, sy masih lum stat wat keje..hehehe..tunggu mood dtg..karang die tak datang, sy layan ezora on9..hiks... :)


haaa..baru best ade gmbr kan...boring la n3 takde gmbr...

2 respond(s):

Bonda Humaira said...

salam,hi dik.. wah..pgtin baru la dia..wangi jek..hiks.. selamat pgtin baru n salam pkenalan..

viruspadu said...

ye saya jugak bercita2 untuk menjadi suri rumah hahahahaha...

celet sikitttt