betul ke ni??

minggu lepas, mase saya cuti...sy batuk2 yg teruk sgt...memula sy igt sy nak demam..tp sy batuk tak berkahak pun..huhuhu..sy layankan je batuk sy tu...pastu, tetibe, asal pagi n mlm je sy pening (salunye pas mandi)..kadang smp nak termuntah2...tp kuar air je..tak kuar pun ape yg sy makan tu..pelik tau sy..smp arini sy still camni lag tau....

pastu, ari khamis tu, mak mertua sy suruh sy masukkan kerepek2 dlm plastik..sbb ahad 8hb tu sepupu somi sy plak nak kawen, kononnye nak bubuh dlm paperbag la kan..bukan byk pun, letak kerepek, pastu seal..sy buat la ngan somi sy..sy pelik tau, letak kerepek dlm plastik, penat die mcm sy mencangkul..nape ek..

pastu, ade lg la bende2 pelik yg sy tak penah rase sebelum ni..mcm, sakit kat perut, pastu sy rase cam semacam je kat tu "TUT" tu...sy lantakkan je..last2, mak mentua sy dtg,(mak mentua sy dok dekat je) suh g beli upt..mlm khamis tu, somi sy g la beli upt tu, blk sy wat la test, result -ve ...so ape yg saye syak tu, salah la kan...(ke sbb sy wat upt tu mlm2 buta??)...

last2kan, smlm, mase sy tgh lepak2 gelak2 tgk cite di bwh ketiak isteri yg cam tak betul tu, tetibe kan somi sy ckp, die teringin nak makan mangga muda..aikkkk...sy da pelik2 ni..siap request nak cicah garam plak..sy ckpla, mane nak cari mangga muda malam2 ni..bole plak die berdecit mcm nak marah n kecewa sbb tak dpt..aikkk.. ape ni...tp mmg somi sy tengah demam skang ni.. pasal demam ke ape ek???

tunggu jela...sy mmg tggu berita gembira tu, tp sy takut la nak mengharap kan, sbb baru 3 minggu kawen kan...kalo ade sy suke la sgt, kalo takde, sy cube la lagi..hiks..tp mak mentua sy tu da bajet sy bunting pelamin da tau...padahal sy rase takde la kot...arini, sepatutnya saye period, tp tak dtg lagi..karang kalo die dtg ke tak ke, sok2 ke lambat ke, sy cite la...

2 respond(s):

~Atie~ said...

wah.........sudah kuarkan cte di blog occay...makan mangga? ekekekeke

ade la tu

aminnnnnnn

hanimharis said...

adakah benar yg ku baca ini?..is it true?..
kalo yea alhamdulillah..=D