ala ala english la katanya...


arini sy boring sgt nih..

dr smlm mood nak wat keje tak dtg lagi..yela, assignment ade, tp deadline bulan 9 karang..documents da siap, tinggal nak print, pastu client tak bg lagi supporting document dorg lagi..so sy boring la yg amat kan...sbb mood cuti kawin ade lagi ni..hiks..

dr pagi td saya jalan2 kat forum ni.. smlm saye ade order letter holder kat akak ni..tp jumaat ni gaji baru sy bayar..ala-ala english tau!!

sy jalan2 lg td..konon2 nak tgk2la, sy jumpe ni...mak aihh..berdebar2 hati saye ni..cheeewahhh..

padahal dlm hati sebenarnye dah teruja nih..sy nak buat umah sy camni!!!...langsir umah sy dah kene dah kan, aritu sy dah beli ala-ala english katanya..pastu, bunga2 rose hantaran sy aritu, sy da buat topiary..chewah!!!! topiary tu sy buat..

sy nak amik gambar, tp kamera rosak kan, tak dpt la nak amik..nnt sy da set sume english, dah beli kamera baru, sy snap letak sini..

kredit to wanita melayu.com.. sy amik sume gmbr2 ni kat forum ni..thread kak mel.. (takut kene saman karang)..

jam ni cantik ni kalo beli letak kat side table katil nih..

cantik kan!! sy mula la nak gila nih..kalo tak, kawin ritu, takde la sy beli bunga telo ala-ala english kan!! :p. sape pegi sy kawen, die musti dpt..kalo tak dpt, sy tak tau yer.. hiks...

deco dapo nih memang sy berkenan betul nih...cantik!!!!!!!!!!!!! nak amik idea nih.. :)

ni ade beberapa barang nih sy nak beli ni..tp kene slow2 la..tak mampu sy nak beli sekali sederap.. takpe2..fuh fuh fuh sabar2.. :)

tunggula..sy mesti dpt buat umah sy camni..takpe2..sabar...

p/s: sape tau mane nak cari katil kaler putih ala2 english..aritu mase kawin, sy tak dpt cari..sume kene custom made..taknak la kan. mesti mahal, so sy beli je katil ala-ala courtyard..pastu sy biar je katil tu kat umah parents, tak amik bwk balik umah saye pun..sape tau kat mane bgtau saye yer..sy taknak ikea punye tau..

2 respond(s):

mell said...

macam kenai jer dapo nih.. ekeke.. niza.. kalau sikit2 lama2 jadi bukit tau.. akak pun sama, ada lagi yang belum english stye.

Kak Mel

Ninie said...

niza, i pun suka collect benda2 cam ni tapi tak la byk sgt lg..dkt melawati ada kedai jual thing like this tau...dkt dgn Damai Specialist melawati..