entry memasak...

dah lama gilerrr wooo saye tak wat entry memasak... bukan ape, tak kuasa la mak nak masak2 pastu amik amik gambar pulak.. baru nak pegang kamera muaz da ekkkkk... tak lalu.. :)

so skang ni muaz da besa skit, da bole masak dengan aman damai sambil muaz selongkar kabinet dengan bahagianya, atau sambil muaz tunggu mama die masak dengan bertapa depan washing machine, tgk machine pusing.. ehehehhe.. panjang gile ayat.. bole la snap2 balik sikit2.. ehehehe

mukadimah resepi tahun ni taklah grand pon.. ehehehe.. masak2 hari weekday kan.. ape la spesel sangat pun kan.. syok sendirila sy ek.. ekekekek :p

Ikan cencaru sumbat


Pucuk Paku Goreng Belacan


Ikan cermin goreng garing.. ehehehe


simple je resepi ahkak kann???

resepi??? upon request ekk.. :)


3 respond(s):

** atie + farid + aisyah ** said...

ikan cermin?????? tak luke ke mulut tu gigit ikan cermin.... hahahaha

Em's Family said...

Niza, cencaru sumbat tu macam menarik.. teringat mak masak.. nak buat tak reti :)

myfuzzyworld said...

Salam Sis Nina & semua pembaca blog ni,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-