mama ko dah lost track


tgk tajuk da tau.. hohoho

mama dah lost track da milestone muaz.. muaz da nak masuk 7bulan da pun huhuhu

mama takla bizi mane, tp takde mood nak update blog la.. mmg lama gilllerrr kan tak update, smpkan bukak2 je blogger in draft ni, baru tau ade translator kat tepi nih... iskk.. sangat ketinggalan kan mama ko nih.. uhuk..

nak cite ni... saya dah tak keje kat Ernst & Young lagi.. last day saya kat EY 26hb 11 aritu... lepas dpt je bonus yg tak byk tu, mama terus tender... weeeeeeeehuuuu.. mase tu suke gileeerrr tau.. nak tunggu abis notis 30 hari tu punyela hazab okeh...

akhirnya hari yang ditunggu2 tiba jugakk.. alih2 26hb tu, sy kene sakit mata.. iskk.. sakit tau.. dahla ngam2 sehari sebelum raya haji.. memang sedih tul, mood nak raya pun takde, pasal muaz pun sakit mata, mak sy pun sakit mata, adik sy sakit mata, mak ngah saya sakit mata, sepupu2 sume sakit mata.. iskk... sian tul.. tp nak wat camane..

1hb 12 saya start keje kat tmpt keje baru, dtg 1st day ngan mata cemey sebelah.. bengkak.. seperti dijangka, mmg disuruh balik.. seminggu mc, ari isnin minggu depan tu baru start keje.. hohoh.. muaz 3 ari takmo kat saya pasal, mata sy bertampal sebelah.. severe eye infection katanya.. heheheh

tp rasa cam nak buta pun ade tau.. takut :(

ermmmm entry ni, takde gmbr.. sbb:-

  • pc baru ni takde gmbr dlm hard disk..
  • sy tak bwk digicam, digicam, bateri kong, tak cas :)

tgkla kalo mood blogging sy ade kat tmpt keje baru ni, sy nak idupkan kembali blog neh..
 
cerita masak2 tu, tak taula bile.. sbb asal sy nak pegang je senduk, muaz da heeeeeeeeeeeeeeekkk...

tak bagi can langsung kat mama die ni...





2 respond(s):

Em's Family said...

niza best tak tempat keje baru!! doakan mira dapat jejak langkah niza :p heheheh

nizafauzi said...

mira >>

heheheh... best la pade ey.. ekekeke.. kt doakan awak.. insyaallah.. moga dpt keluar dr kepompong tlk eh?? ehehehhe :p