selamat menyambut bulan ramadhan ye uols!!



ahlan wa sahlan ya ramadhan al-mubarak!!!

eccehh.. :)

menjelang ramadhan yg akan tiba esok ni.. sy nak ucapkan selamat berpuasa kpd semua..

ni dah masuk 2 kali ramadhan da sy berblog kan???

alhamdulillah kt masih dipanjangkan umur utk jumpa ramadhan sekali lagi tahun ni.. :)

tahun ni, sy puasa bertiga.. sy, hubby n muaz... nak tgk camane havoc nye saya nak siapkan makanan berbuka pasal muaz tanak sorg2 kan..

harap2 tahun ni dpt ler sy puasa penuh, sbb tahun lepas tak dpt penuh.. n tahun ni period pun tak dtg lagi kan.. harap2 sgt la dpt puasa pasal nak diet..hikhikhik

mlm ni jgn tak bangun makan sahur udahla yer.. :) n jgn plak tetibe gastrik uols dtg ek... :p

sy baju raya tak buat pun tahun ni, plan nak beli siap jer.. excited nak beli baju anak je yg lebih ni kan kan kan.. :)

kuih raya, tahun ni sy tak buat sendiri sbb tak rela i bangun duduk bangun duduk g tgk muaz.. die tu bukan leh kene tinggal sensorg.. nak bwk die g dapo, takkan nak bentang tilam kat dapor plak kan... :) so sy buat sama2 la tahun ni ngan mak sy..

oh tahun ni kan, sy puasa 60 hari.. hikhik.. pasal tahun lepas nye tak ganti lagi.. hubby bayarkan fidyah, sy kenela ganti..

di kesempatan ini...saya nak mintak maaf la yer kalo ade terkasar bahasa ke ape2 y terguris di hati selama sy berblogging di sini.. n tak kira la online ke realiti ke sekalipun :)

sy juga maafkan sape2 yg ade wat sy terkecil hati tu..

utk suami saya tercinta, halalkan makan minum ija ye bang.. :) ampun dan maaf dipinta.. harap2 tak buat lagi la yer segala silap2 tu :p

utk family tersayang, kt minta maaf yer kalo ade terkasar2 ke, gurau2 terlebih kecik ati, terlebih bebel2 ke.. halal makan minum kt ek :)

sedangkan nabi ampunkan umat.. :)

udoh mcm ari raye le pulak..


ape pun, selamat berpuasa kepada semua umat islam di malaysia... semoga ibadat kita diterima Allah s.w.t amiin

pic source

2 respond(s):

~Atie+Farid~ said...

Selamat berpuasa niza...nanti kte bukak pose sesame ekkkkkkk

mesti ko excited kan pose ngan muaz tahun ni....

ungu violet said...

selamat berpuasa awak!!!
seronoknya puasa dgn baby :)