Milestone Muaz @ 3 bulan

13hb 8 baru nih, tepat umo baby muaz 3 bulan.. kejap je dah besar dah tgk..

mase g injection 3 bulan aritu, berat die dah 7.5kg..

ni saja mama nak keep track perkembangan die... dah besar die leh baca kat sini :)

  • kalo mama letak muaz kat play gym die tu, dah pandai nak cuba2 tarik toys2 yg bergantungan kat situ even lum pandai tarik betul2 lagi.. bagus2 :) ade usaha kan muaz kan :)
  • skang ni asik nak ketawa jerrr.. org pandang die tak ckp pape pun asik nak ketawa je.. smp berbunyi2 plak tu.. tp tgk org jugak la..
  • lagi satu kalo tgk kipas ke benda2 pusing.. tgk die punye ketawa cane :)
  • muaz da sedar kewujudan tangan die :) asik nak tgk tangan je.. :)bile dah sedar die ade tgn, nmpk mcm ade percubaan nak isap jari plak.. isk muaz.. no no no no!!!! bak kata kakak aisyah :)
  • dah mula angkat2 badan pusing2 badan mcm nak mengiring je mama tgk.. tp belum lagi la.. cepat2 tau muaz :)
  • suka org borak2 ngan die :) tak suke kene tinggal sorg2..
  • suka kunyah2.. die mcm gatal gusi jer.. nak tumbuh gigi ker??? awal nye... ke mmg biasa bb camtu ek??
jom tgk gmbr die.. ni gmbr minggu lepas.. skang saya da tak bagi muaz pakai mitten n booties da... ketat.. :)

mlm je sy pakai kan die stokin :)

2 respond(s):

ungu violet said...

eh eh dah besar dah muazzzz..nape botakkk?hehe :P

nizafauzi said...

hehehe.. aritu buat kenduri cukur jambul die.. pastu botak la skali..

lgpun tu rambut dlm perut la wak.. dah byk gugur dah pun, so terus jela botakkan die :)