uhuk uhuk..

saya ade story nak update.. tp bateri camera sy kong sangat.. sy nak update pasal family gathering umah sy ritu, pasal eah kawen..ermm ade lg la.. tp kan.... budak yg bernama aishah ni....

dia main charger camera sy, n saya lupa nak bawak balik.. udah tertinggal di umah parents saya... dia tarik2 wayar charger tu dr beg saya smp terkeluar.. :)

betul betul betul... bak kata aishah.. hehehehe..

7 respond(s):

~Atie~ said...

oit...cilok gamba ke

~Atie~ said...

niza.....kiwok tu buat hal balik kat blog aku.......aku rase nak private kan la selama2nya blog aku....suke2 ckp aku nak becerai...sialan

Anasfadilah said...

salam singgah :)

D'Qis Online said...

salam niza.. tahniah nak dpt bby.. jom singgah tengok bby Dhiya Qistina kat blog.. :)

Management Consultant said...

hai sweet baby...

NuRuL DhiA said...

haluu,
tahniah dpt baby baru..take care :)

viruspadu said...

comel ajer dia senyum mcm tu

cepat2 update, guwe nak baca ni :D