BabyIbu Giveaway: Win Gin & Jacqie Baby Bag

Sejak ngandung ni kan, dtg keje pun takde mood kan, tp nak wat cane.. kene jugak keje kan.. kalo tak, takde duit shopping la saya.. hikss

Bile da takde mood nak keje, nak2 keje pun cam ade takde je kan.. keje saya asik surfing carik info pasal baby... pasal parenting, tips2 ke, shopping2 online baju baby ke kan..

Baru2 ni, saya terjumpa blog ni... best okeh!!! siap sy follow lagi... BabyIbu

Bile saya go through blog ni kan.. nmpk satu contest.. waaahh.., sgt menarik ok hadiahnye.. sy pun mmg tgh carik baby bag kan.. lagila teruja mak... :)

Contest ni diadakan sempena anniversary blog babyibu ni... Tengokla hadiah contest die.. comel kan!!!! :) Klik sini utk tgk link contest yer... CONTEST



Nak tau sy suke yg mana???? Sy suke semua.. hahaha..

Tp yg paling saya suka Emily & Emma Baby Bag... Sangat fancy2 n comel... Isk.. kalau dpt, haruslah sy bergaya dgn bag tu kan... takdela pakai coach2 fendi2 saya lagi dah.. n barang2 dalam tu harusla sume barang baby saya kan...Oh cantik ok.... Rasa bergaya betul dgn baby bag fancy2.. ehehehehhe...

Nape sy suke bag ni?? sebab :-

1- dpd ape yg sy tgk, kat luar byk compartment, n size bag agak spacious utk letak baby stuff nnt..

2- colourful n sgt menarik..

3- ianya berwarna HIJAU... sy suke hijau okeh!!!...

Oh ye.. rupenye gin & Jacqie ni rupenye Malaysian Brand.. sy ingatkan overseas punyer.. tak sangka.. cantik tu!!!!

mudah-mudahan, ade rezeki... amiiin.. :)

2 respond(s):

Mama Lyna said...

kami ada menjual baby tight, legging, sock and kids outfit
sila layari http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com

viruspadu said...

mudah mudahan ada rezeki menang yer

aminnnnnnnnn