saje2 gatal tangan nak beli :p

ni cite ari khamis minggu lepas..

sy sesungguhnya malaaas nak masak skang nih.. tp laki sy plak jenis tak makan luar..iskk.. kalo sy masak telo masak kicap pun die layan.. heheheh.. tp aritu sy cam ade mood sikiitttt je nak masak.. sy ingat nak wat la sambal sardin.. hehehe.. tu dah rajin dah tu... skali....

"masak ape mlm ni??" - asben sy tny..
"ntahla.. malas nak masak.. tp ade beli sardin td.."
"jom g kedai mamak.. hehehe.."
"jommmmmmmmmmmmmmmm... teringin plak nak makan nasik kandar ngan ayam goreng... eermmm sedapnyeeeee...heheheheh" -  sy cepat aje.. kata malas nak masak kan.. :p
"eh, abg rasa cam tak sabar je la nak beli barang baby.. hehehehehe"
"hehehehe.. ija lagi tak sabar, tp takutla.. nnt mak marah beli awal.. ala tp kalo kt try beli satu takleh ke??hehehe.. pastu sorok la.. nak tak??"
"hehhee.. jom2 kt g tgk2 dulu nak??"

haa ape lagi, berdesup saya siap tak sabar nye pasal.. sy tak perasan kan kedai tu ade sale.. alah, kedai biasa2 je uols.. lagi plak mase tu dah kul 9.30.. dah nak tutup da kan..

tp sy nak masuk jugak.. belek2, alahai.. sy kan 1st time, iskk teruja betul.. rasa cam sume nak amik malam tu.. hehehehe.. tp laki sy ckp, amik sikit2 dahla.. karang bulan depan nak beli lagik.. mcm dah takde kedai lain plak kan.. ehehhehehe...


saya nak beli baju, tp takutla... org kate tak elok beli awal2 kan?? takpela.. sy sabar dulu la...

2 respond(s):

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

tak pe niza .. beli sket2 .. nanti lama2 complete brg baby tue .. btw baby boy kan .. aminnn jd abg long nantie ;-)

NuRuL DhiA said...

hai, tahniah bakal menjadi ibu. mudah2an semua selamat. seronok shoping brg baby kan? masuk kedai rase sume nk beli. morning sickness saya dulu sampai masa bersalin. mmg tensi. pasal hb kalu nk kasi ok rajin2 mkn buah limau cine yg raya cina tuh, jual kotak2. insyallah hb akan ok sampai bersalin. sbb saya dulu hb rendah n asyik kena bebel, bile mkn liamu tuh hari2 baru naik n yg best kulit baby sgt cantik, putih gebu.