Kak Long Bertunang...

ni peristiwa tahun lepas... tp tahun ni baru nak cite.. sy baru dtg mood blogging.. tu pun baru sikit jerr.. :p

tanggal 27 Disember 2008, kakak sepupu saya, Sharipah, yg saya panggil kak long, dah selamat bertunang ngan jejaka pilihannya.. ermmm Shahrizal kot namanya.. sy pun tak sure, salu panggil rizal je.. hiksss

m
ajlis diadakan di rumah toksu belah makngah saya, dlm pukul 4 ptg camtu... majlis pun simple2 je, memandangkan ni pertunangan kak long yg ke2.. yg dulu, jodoh tarak...

masa tunang kalini, tema kuning+gold... tp ktorg pakai rojak jugak.. :p.. hantaran, ati settlekan tp sirih junjung, sy buat...acik belasah je tau.. :p... pelamin sarung cincin, saya settlekan.. mekap pun sy settlekan... hiks.. mcm pandai sangat kan.. tp sy suke mekap2 ni.. :)

hantaran 7 dulang balas 9 dulang... tempoh bertunang, dlm masa setahun kot.. hehehe.. ni pun sy tak sure jugak.. tp yg pastinye bukan time sy bersalin la.. :p

jom layan gmbr plak... :)

ni masa tgh mekap.. tgk gmbr ni, rasa cam sangat poyo la saya... hikssss :p
 
oh giler poyo!!!
dah siap.. tak cam propesenel kan??? hikssss
ok ni konon2 pelamin yg sy pasang.. ekeke.. bukan pelamin pun.. sy watkan scallop belakang tu, laki sy tolong ikatkan ngan bunga.. tu je... :) tp i loike!!!
ok, ni hantaran belah pompuan plak... sireh, sy buat, lain atie settlekan.. :)
 

ok ni hantaran dr pihak lelaki pulak... gambar senget2 sbb sy dah lapar... :p
ok pastu gmbr family plak...
sume bajet cun je pakai tudung ekin.. hahahhaha.. pedulikkkk!!! :p
dan akhir sekalik.. :)
ok.. tahun ni dorg kawen plak.. tunggu.... tp rasanya dorg kawen time saya dlm pantang kot..

1 respond(s):

ungu violet said...

teringat time awk mekapkan kita masa tunang..heheee