kalo ni rezeki anak sy, alhamdulillah.. :)

mggu lepas, sy balik umah parents sy.. mak sy kate ade surat utk saye.. sy biar jela sbb selalunye surat utang la kan.. hikss.. tp kali ni surat ni surprise plak sy tgk..

tgk2, ni ha..


eh yg ni utk jawatan yg sy pegi exam 3 tahun lepas.. sy seganla nak ckp post ape, yg pastinye kene g exam dulu la kalo nak kan post ni.. alah, post kecik2 je..

akhirnya dapat jugak panggilan.. result die kan valid 5 tahun.. sy selalu doa2 agar dpt post ni.. gaji byk sket.. :p.. bukan ape, ade kawan sy tu, sepupu die smp ke sudah tak panggil2, last2 kene amik exam lagi skali... takmau la camtu kan..

kalo ni rezeki utk anak sy, alhamdulillah..

bukan ape, sy dah sangat2 fadeup keje kat ERNST & YOUNG nih!!.. gile kedekut.. benefit tade sgt n environment die pun tak best.. adela beberapa org yg sy nmpk cam racist sket.. mak tak suke nyah!!.. yela, bangsa melayu ni hny golongan minoriti je kat sini.. so ala2 tak bestla kan.... politik2!!

sy tgh tunggu result inteviu yg sy pegi aritu... alah.. yg ni tu... :) 15hb ni kuar.. 16hb plak inteviu utk yg baru ni plak.. harap2 dpt.. sy dah tak sabar nak sign surat tender yg sy dah buat berkurun dah tu.. hikhikhikhik..

mudah2an dapat..

eh, sesapa yg tau kene study ape, leh bgtau saya tak..sy tak tau nak baca apela.. sy tak mau pisang berbuah 2 kali.. malu dan takut.. :) share2 la ye.. :)

eah, kalo tau share la ngan kt yer!!

4 respond(s):

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

aminnnnn ..murah rezeki niza '-)

hanimharis said...

niza...
alhamdulillah at last..
hope smeuanya berjalan ngan lancar ek..huhu..cayok!! cayok!!

ungu violet said...

saya doakan awk dapat..rezeki anak, aminnnnnnn :)

~Atie~ said...

jngan pk bende lain tau! concentrate skit ble interview nnt...kang ko asik igt aku jek...ape pun xleh jwb...ekekekeke