disambar petir lalu meninggal... maksudnya??? iskkk

-entry luahan perasaan- ATIE, KO KENE BACA NI...

sy nak luahkan perasaan yang berbuku dalam hati sy ni..

semalam, sy mimpi sesuatu yang menakutkan... kalo tak takut pun, sekurang2nya saya takut.. huhuhu

cerita dalam mimpi tu....

sy n family (nenek, maklang, arwah paklang, pakngah n makngah, pakteh, mama n baba saya, bubud, atie, auwo n jaja).. tu org2 yg sy nmpk dlm mimpi sy tu... yg sy tak sebut, maknanya takde..

masa tu, ade event, iaitu kenduri kawin sepupu sy yg namanya bubud seperti disebut dlm kurungan di atas..

mcm biasalah kan, kenduri kahwin, mestila ade karaoke n nyanyi2 kan.. cuaca aritu, nmpk gelaaaaaaaap gile langitnye.. mmg itam pekat la langit tu..

tetiba.. ujan lebat gilerrrr turun.. mmg sy tak penah imagine la lebat camtu bile sy pikir2 blk time sedar camni.. rasa cam nak kiamat pun ade.. petir, jgn ckpla kan.. memang sabung menyabung.. huhuh.. takut gillerr tau.. masa tu, nak balik umah pun takut.. sume ahli keluarga yang disebut tu, duduk berteduh bawah khemah kenduri tu..

masa tu, guest sume dah balik la kan..

tetiba.. dtg satu petir yg memang power tak hengat sambar khemah kitorg tu.. yg tak logiknye, tak terbakar plak khemah tu, tp berlubang je.. hikss

dan.. ni yg buat sy tak sedap ati fikir mcm2 ni..

salah sorg dari yg sy sebut kat atas tu, kene sambar petir, mmg hangus la MAYATnye... n yg tak boleh blah tu, sume anggotanya bercerai dr badan... iskkk.. tak sanggup betul nak tulis tau rasanya...

lepas da kene petir tu, konfirm la mati kan?? terus sy tersedar.. tanak teruskan mimpi tu.. takut dan sedih.. :(

ade pape maksud ke ek mimpi tu?? mmg la mimpi tu mainan tidur kan?? tp sy tak sedap hatilah.. :(

sungguh pun dalam senarai yg disebut tu, ade yg sy tak baik, mcm mana pun, die tetap ahli keluarga sy.. aaaahhhh.. tak sedap hatilaaa :(

atie, pe ko rasa??? aku rasa jahat gileeeerrr mimpi camni.. huhuhu

2 respond(s):

~Atie+Farid~ said...

woi....sape yg kene petir tu??????

ko sms aku..ckp sape kene petir?

Em's Family said...

yeay, found you, hehehe