Farewell

today is the last day for our colleague..Sazra... aku sorg je panggil die akak..skema tul..heehehe

die dpt offer jd Pen. Peg. IT kat govt, tp tak tau kementerian mana lagi..

sue n i arranged farewell lunch with other colleagues, yg join kak zaza, sue n kak sazra as well..

raja tetibe kene pegi client office, nadiah tak jd, ima ade appointment, kak z tak jd sbb sume org2 muda, kak saidah kene jage reception, dak2 laki yg lain masing2 ade appointment lain...

so we ahead to pavilion pizza hut..quite late arrive there, 1.15pm.. sms-ed my boss, masuk lmbt sket..


we ordered meal for 4, large hut platter, choc cake n muffin..smp tak muat meja..malu je..eheheh..tp byk tak abis plak tu..tapau back for kak saidah :)


nak makan ni..

muka da kenyang..

sazra n me..

kak zaza n me..




bloated

yummy!!

see!!the hungry girls are grabbing the calamari.. :P

creamy carbonara..err, where is the spicy arabiatta??

chocolate indulgence

chocolate chip muffin

us

btw, good luck kak sazra in your new job.. wishing u all the best!! :)

2 respond(s):

~Atie~ said...

kuat makan piza kat pavilion.............gempak....aku pavilion tu pun lum pijak lagi..ko siap mkn piza ek kat sane...segan!

nizafauzi said...

hehehe..dekat weh..sia2 kalo aku tak pegi..blakang opis je..jln kaki 10 menet weh..

xpe2..gaji nnt jom kt serbu2 ramai2..ajak budak 2 ekor tu banje..hehehehe